Membranlar ve Özellikleri

E-posta bültenimize üye olun

Arpon'un güncel haberlerini ve etkinliklerini takip etmek için E-bültenimize üye olun.

Kaydet


Ürün Hakkında Bilgi Al

1

1

1

1

E-posta bültenimize üye olun

Arpon'un güncel haberlerini ve etkinliklerini takip etmek için E-bültenimize üye olun.

Kaydet

EPDM

EPDM, havalandırma uygulamaları için özel olarak hazırlanmış sentetik kauçuk bir malzemedir. Bileşik formülasyonu ve kalıp tekniği, membranın minimum yük havuzunda uzun süreler boyunca fiziksel özelliklerini koruyabilmesi, yırtılmalara direnebilmesi, yıllar süren sürekli veya döngüsel kullanımlardan sonra bile şeklini koruyabilmesi ve ince kabarcık üretebilmesi için kritik değerdedir. EPDM membranlarımız test edilmişler ve kentsel uygulamalarda ve sanayi uygulamalarında mükemmel sonuçlar vermişlerdir. Standart EPDM, solventlerin, katı ve sıvı yağların, makine yağının veya diğer kirleticilerin yüksek konsantrasyonda bulunduğu durumlarda tavsiye edilmez. Membranlar test edilmiş olup, kentsel ve sanayi uygulamalarında mükemmel sonuçlar vermişlerdir.

PTFE

2004’te geliştirilen ve sonrasında patent korumasına alınan PTFE-kaplı EPDM membran, şimdi kendini kanıtlamış bir teknolojidir. SSI,bir EPDM veya diğer substrat tabanlı malzemenin yüzeyine kalıcı bir şekilde kaynayan ince film tabakalı florlu elastomerlerin kullanımının öncülüğünü yapmış ve patent altına almıştır.Sanayide, bu ürün bir "olmazsa olmaz"dır, ve hamur ve kağıt, mandıra, rafineri, karbonatlı içecekler ve atık sahası sızıntıları ile ilgili uygulamalarda sanayi standardı haline gelmiştir. Öngörülen yaşam döngüsüne, maliyet faydalarına ve bakım ihtiyacının azaltılmış olmasına bağlı olarak dünya çapında büyük şehirlerin belediyelerinde kullanılmaktadır.

fEPDM™

fEPDM™ membranlar,2007 yılında, solventlerin mevcut olduğu ve PTFE-kaplı membranlar için risk oluşturdukları çok nadir durumlara bir cevap olarak geliştirilmiştir. Pratikte, Viton®’a benzer şekilde göze çarpacak derecede bir kimyasal direnç gösterirler. fEPDM™ membranların belirgin bir ek faydası, membranın tüm dış yüzey alanının korunmuş olmasıdır.Bu tescilli işlem, aynı zamanda iç çatlakları da işler ve korur!

Viton ®

Bu malzeme, bütçenin engel olmadığı bir kaç uygulamada SSI tarafından başarıyla kullanılmıştır. Membran çok iyi iş görmektedir ve kirleticiler ile kimyasalların çoğuna karşı dirençlidir. Viton® , EPDM membranların yaklaşık 10 katı maliyetindedir.

Perdeli Poliüretan

SSI'nin 2009’da geliştirilmiş ve 2010’da patent koruması altına alınmış olan perdeli poliüretan membranı, göze çarpan bir kimyasal direnç ve mükemmel bir sürünme direnci sağlar. İnce veya ultra ince kabarcık üretmek için standart veya mikro deliklere sahip olan bu membran malzeme, kentsel hizmetler veya sanayi hizmetlerine uygundur.

Silikon

SSI, poliüretan tüpler kadar, silikon diskler ve tüpler de üretir. Ancak,biz daha çok florlu elastomer katmanlı membranların karakteristiklerini tercih ederiz. Çünkü, hem silikon, hem depoli üretanın zaman içerisinde esneme problemleri nedeniyle yırtılmaları mümkündür. Bu, EPDM membranlarını belirgin bir şekilde kötü etkilemeyen bir olaydır. Poliüretan da silikon da döngüsel işlemler için uygun değildir ve florlu elastomer katmanlı EPDM membranlar üzerinde bir maliyet faydası yaratmazlar

Ürün Bilgi Formu

Membranlar ve Özellikleri adlı ürün için bizden bilgi talep edebilirsiniz.
12297
×